[ultimate_spacer height=”60″ height_on_tabs_portrait=”30″ height_on_mob_landscape=”30″ height_on_mob=”30″]
[ultimate_spacer height=”30″]

Família Torres, patrocina COMUVICAT els dies 4 i 5 de març de 2019 a Barcelona

[ultimate_spacer height=”10″]

Ponència sobre les Varietats Ancestrals i Canvi Climàtic; i tast de diferents vins Torres

Família Torres aposta per la comunicació i promoció del vi català i s’ha sumat a COMUVICAT, Conferència Catalana de la Comunicació del Vi, com un dels seus patrocinadors principals. El celler català aprofitarà la conferència per fer una ponència sobre les varietats ancestrals recuperades i com poden convertir-se en una solució per adaptar-se al canvi climàtic, el principal repte que té avui la viticultura i que Torres afronta amb mesures d’adaptació i també de mitigació reduint les seves emissions de CO2. També presentarà diferents vins als tastos previstos a la conferència i al Dinar dels 16 Vins amb el que es clourà la Conferència a Monvínic.

Segons expliquen responsables de Família Torres, “la viticultura és una tradició mil·lenària que ara s’enfronta a un nou repte: el de l’adaptació a un canvi climàtic originat per l’ésser humà. El clima té el rol més determinant i, al seu torn, més difícil de controlar en l’elaboració d’un vi. I la vinya, tan vinculada al ritme de les estacions i a l’evolució de les temperatures, s’està veient molt afectada pel canvi climàtic, ja que el cep és una de les plantes més sensibles a aquestes variacions”.

Des del seu ferm compromís amb la cura protecció del medi ambient i la conservació de la natura i davant la constatació de l’augment de les temperatures i l’avançament de les collites, el 2008, Família Torres va decidir intensificar les accions mediambientals i va posar en marxa el programa Torres & Earth amb un doble objectiu: adaptar la seva activitat al canvi climàtic amb la voluntat de continuar elaborant grans vins, i reduir les nostres emissions de CO2 per ampolla en un 30% del 2008 al 2020 per contribuir a la seva mitigació.

En tot aquest temps, el celler català ha reduït en més d’una quarta part les emissions de CO2, però asseguren que “volem seguir avançant. L’objectiu és assolir les emissions neutres de carboni en el desenvolupament de la nostra activitat a llarg termini; per a l’any 2030 ens hem marcat com a nova fita reduir en un 50% la nostra petjada de carboni respecte al 2008”.

COMUVICAT vol ser punt de trobada anual de comunicadors, periodistes, bloguers, sommeliers, responsables de comunicació dels cellers, Denominacions d’Origen, enòlegs, restauradors, distribuïdors, esdeveniments… La trobada se celebrarà el dilluns i dimarts, dies 4 i 5 de març, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10). Barcelona). + INFO i Inscripcions COMUVICAT: https://www.comuvi.cat/inscripcio/

Catalunya acull la seva primera conferència de comunicació del vi
Codorníu Raventós, patrocina COMUVICAT
[ultimate_spacer height=”30″]
Comparteix: