[ultimate_spacer height=”60″ height_on_tabs_portrait=”30″ height_on_mob_landscape=”30″ height_on_mob=”30″]
[ultimate_spacer height=”30″]

Catalunya acull la seva primera conferència de comunicació del vi

[ultimate_spacer height=”10″]
Barcelona acull COMUVICAT, I Conferència Catalana de la Comunicació del ViAmb periodistes, sommeliers, bloguers, cellerers enòlegs … els dies 3 i 4 de març de 2019

Barcelona acollirà la primera edició de COMUVICAT, Conferència Catalana de la Comunicació del Vi, el dilluns i dimarts, dies 4 i 5 de març, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10). Barcelona).
COMUVICAT vol ser punt de trobada anual de comunicadors, periodistes, bloguers, sommeliers, responsables de comunicació dels cellers, DOs, enòlegs, restauradors, distribuïdors, esdeveniments… En definitiva, de tots aquells que vulguin comunicar Vi Català.
La Conferència neix amb vocació itinerant, amb l’objectiu de millorar i parlar de la comunicació del vi català, en general, però, amb activitats concretes que ajudin a la promoció i comunicació del territori o DO amfitrió que cada any acull la trobada, tot i que la idea inicial dels organitzadors és “mantenir-la a Barcelona fins que estigui llesta per fer-la itinerant”.
Seran dos dies de conferències, taules rodones, tastos i convivència al voltant de la comunicació del vi.
La Conferència es clourà el dimarts, dia 5 de març, amb el Dinar dels 16 Vins.

+ INFO i Inscripcions COMUVICAT: https://www.comuvi.cat/inscripcio/

Família Torres, patrocina COMUVICAT els dies 4 i 5 de març de 2019 a Barcelona
[ultimate_spacer height=”30″]
Comparteix: