[ultimate_spacer height=”60″ height_on_tabs_portrait=”30″ height_on_mob_landscape=”30″ height_on_mob=”30″]
[ultimate_spacer height=”30″]

COMUVICAT, amb els Premis CartaVi de l’AVC

[ultimate_spacer height=”10″]

Al Palau Reial de Pedralbes de Barcelona, dilluns 4 de març.

Comuvicat i l’Associació Vinícola Catalana (AVC) han establert sinergies entre els dos esdeveniments que organitzen aquestes associacions a Barcelona el 4 de març. Així, els assistents a la I Conferència Catalana de Comunicació finalitzaran la primera jornada al Palau de Pedralbes on se celebra un Tast de Vins amb Relat i el lliurament dels premis Cartavi 2019. Uns guardons organitzats per l’Associació Vinícola Catalana creats per fomentar la presència dels nostres vins a les cartes dels restaurants catalans. Els CartaVi arriben a la desena edició amb l’objectiu de distingir els restaurants de Catalunya que, dia rere dia, defensen i promocionen els vins de les 11 Denominacions d’Origen catalanes.

Conferència Catalana de Comunicació del Vi. 4 i 5 de març. Barcelona

L’esdevenimentvol ser punt de trobada anual de comunicadors, periodistes, bloguers i blogueres, sommeliers, responsables de comunicació dels cellers, DOs, enòlegs, restauradors, distribuïdors, esdeveniments… En definitiva, de tots aquells que vulguin comunicar Vi Català.

La Conferència neix amb vocació itinerant, amb l’objectiu de millorar i parlar de la comunicació del vi català, en general, però, amb activitats concretes que ajudin a la promoció i comunicació del territori o DO amfitrió que cada any acull la trobada. En aquesta primera edició, començarem per Barcelona el dilluns i dimarts, dies 4 i 5 de març, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10. Barcelona). Seran dos dies de conferències, taules rodones, tastos i convivència al voltant de la comunicació del vi.

+ INFO: www.comuvi.cat/inscripcio

Codorníu Raventós, patrocina COMUVICAT
El vi “on line” en COMUVICAT, segons José Luis Contreras de VEREMA
[ultimate_spacer height=”30″]
Comparteix: