COMUVICAT, amb els Premis CartaVi de l’AVC

Al Palau Reial de Pedralbes de Barcelona, dilluns 4 de març.

Comuvicat i l’Associació Vinícola Catalana (AVC) han establert sinergies entre els dos esdeveniments que organitzen aquestes associacions a Barcelona el 4 de març. Així, els assistents a la I Conferència Catalana de Comunicació finalitzaran la primera jornada al Palau de Pedralbes on se celebra un Tast de Vins amb Relat i el lliurament dels premis Cartavi 2019. Uns guardons organitzats per l’Associació Vinícola Catalana creats per fomentar la presència dels nostres vins a les cartes dels restaurants catalans. Els CartaVi arriben a la desena edició amb l’objectiu de distingir els restaurants de Catalunya que, dia rere dia, defensen i promocionen els vins de les 11 Denominacions d’Origen catalanes.

Conferència Catalana de Comunicació del Vi. 4 i 5 de març. Barcelona

L’esdevenimentvol ser punt de trobada anual de comunicadors, periodistes, bloguers i blogueres, sommeliers, responsables de comunicació dels cellers, DOs, enòlegs, restauradors, distribuïdors, esdeveniments… En definitiva, de tots aquells que vulguin comunicar Vi Català.

La Conferència neix amb vocació itinerant, amb l’objectiu de millorar i parlar de la comunicació del vi català, en general, però, amb activitats concretes que ajudin a la promoció i comunicació del territori o DO amfitrió que cada any acull la trobada. En aquesta primera edició, començarem per Barcelona el dilluns i dimarts, dies 4 i 5 de març, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10. Barcelona). Seran dos dies de conferències, taules rodones, tastos i convivència al voltant de la comunicació del vi.

+ INFO: www.comuvi.cat/inscripcio

Codorníu Raventós, patrocina COMUVICAT

L’enòleg i director tècnic del Celler Codorniu, Bruno Colomer, analitzarà dins la conferència com comunicar el terrer al consumidor

El grup Codorníu Raventós, referent mundial en la producció de cava, patrocina la I Conferència Catalana de la Comunicació del Vi (Comuvicat) que se celebra entre el 4 i 5 de març a Barcelona. L’empresa catalana, integrada per deu cellers situats entre l’estat espanyol, l’Argentina i Califòrnia; dóna suport amb aquest patrocini a la primera edició d’un esdeveniment que neix amb vocació de convertir-se en punt de trobada anual del sector de la comunicació del vi al nostre país.

El Celler Codorníu estarà present en la Conferència amb el seu director i enòleg des del 2008, en Bruno Colomer, que parlarà als assistents de “L’exercici didàctic de comunicar un terrer”. Colomer centrarà la seva intervenció en la comunicació d’un terrer, fent una deconstrucció del cava Jaume Codorníu per explicar les tres terres d’on prové destacant l’exercici didàctic de comunicació que es duu a terme a l’empresa catalana per explicar-ho, tant al sector com al consumidor. La categoria del vi o cava depèn del terrer i cal, per tant, saber com comunicar les seves característiques. Aquest serà l’eix central de la intervenció del prestigiós enòleg que participarà en la Conferència dilluns, 4 de març, a les 12.30h a la seu del Col·legi Oficial de Periodistes de Catalunya.

Amb aquest suport, Codorníu Raventós aposta per posar en relleu la importància de la comunicació del vi com a eina fonamental en la venda del producte. Fer una difusió eficaç és clau per arribar al consumidor final a qui va destinat el vi o perquè cadascú trobi el vi que busca.

Millorar la comunicació del vi català és l’objectiu de Comuvicat; un esdeveniment que vol també ser punt de trobada de comunicadors, periodistes, bloguers, sommeliers, responsables de comunicació dels cellers, DOs, enòlegs, restauradors, distribuïdors… i en definitiva, de tothom que estigui implicat o interessat a comunicar el vi català.

La Conferència neix amb vocació itinerant i acull activitats concretes per ajudar a la promoció i comunicació del territori o DO amfitriona que cada any acull la trobada, tot i que la idea inicial dels organitzadors és “mantenir-la a Barcelona fins que estigui llesta per fer-la itinerant”. Dos dies de conferències, taules rodones, tastos i convivència al voltant de la comunicació del vi que tindran lloc a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rbla. Catalunya, 10). La Conferència es clourà el dimarts, dia 5 de març, amb el Dinar dels 16 Vins. www.comuvi.cat/inscripcio


Família Torres, patrocina COMUVICAT els dies 4 i 5 de març de 2019 a Barcelona

Ponència sobre les Varietats Ancestrals i Canvi Climàtic; i tast de diferents vins Torres

Família Torres aposta per la comunicació i promoció del vi català i s’ha sumat a COMUVICAT, Conferència Catalana de la Comunicació del Vi, com un dels seus patrocinadors principals. El celler català aprofitarà la conferència per fer una ponència sobre les varietats ancestrals recuperades i com poden convertir-se en una solució per adaptar-se al canvi climàtic, el principal repte que té avui la viticultura i que Torres afronta amb mesures d’adaptació i també de mitigació reduint les seves emissions de CO2. També presentarà diferents vins als tastos previstos a la conferència i al Dinar dels 16 Vins amb el que es clourà la Conferència a Monvínic.

Segons expliquen responsables de Família Torres, “la viticultura és una tradició mil·lenària que ara s’enfronta a un nou repte: el de l’adaptació a un canvi climàtic originat per l’ésser humà. El clima té el rol més determinant i, al seu torn, més difícil de controlar en l’elaboració d’un vi. I la vinya, tan vinculada al ritme de les estacions i a l’evolució de les temperatures, s’està veient molt afectada pel canvi climàtic, ja que el cep és una de les plantes més sensibles a aquestes variacions”.

Des del seu ferm compromís amb la cura protecció del medi ambient i la conservació de la natura i davant la constatació de l’augment de les temperatures i l’avançament de les collites, el 2008, Família Torres va decidir intensificar les accions mediambientals i va posar en marxa el programa Torres & Earth amb un doble objectiu: adaptar la seva activitat al canvi climàtic amb la voluntat de continuar elaborant grans vins, i reduir les nostres emissions de CO2 per ampolla en un 30% del 2008 al 2020 per contribuir a la seva mitigació.

En tot aquest temps, el celler català ha reduït en més d’una quarta part les emissions de CO2, però asseguren que “volem seguir avançant. L’objectiu és assolir les emissions neutres de carboni en el desenvolupament de la nostra activitat a llarg termini; per a l’any 2030 ens hem marcat com a nova fita reduir en un 50% la nostra petjada de carboni respecte al 2008”.

COMUVICAT vol ser punt de trobada anual de comunicadors, periodistes, bloguers, sommeliers, responsables de comunicació dels cellers, Denominacions d’Origen, enòlegs, restauradors, distribuïdors, esdeveniments… La trobada se celebrarà el dilluns i dimarts, dies 4 i 5 de març, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10). Barcelona). + INFO i Inscripcions COMUVICAT: https://www.comuvi.cat/inscripcio/

Catalunya acull la seva primera conferència de comunicació del vi

Barcelona acull COMUVICAT, I Conferència Catalana de la Comunicació del ViAmb periodistes, sommeliers, bloguers, cellerers enòlegs … els dies 3 i 4 de març de 2019

Barcelona acollirà la primera edició de COMUVICAT, Conferència Catalana de la Comunicació del Vi, el dilluns i dimarts, dies 4 i 5 de març, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10). Barcelona).
COMUVICAT vol ser punt de trobada anual de comunicadors, periodistes, bloguers, sommeliers, responsables de comunicació dels cellers, DOs, enòlegs, restauradors, distribuïdors, esdeveniments… En definitiva, de tots aquells que vulguin comunicar Vi Català.
La Conferència neix amb vocació itinerant, amb l’objectiu de millorar i parlar de la comunicació del vi català, en general, però, amb activitats concretes que ajudin a la promoció i comunicació del territori o DO amfitrió que cada any acull la trobada, tot i que la idea inicial dels organitzadors és “mantenir-la a Barcelona fins que estigui llesta per fer-la itinerant”.
Seran dos dies de conferències, taules rodones, tastos i convivència al voltant de la comunicació del vi.
La Conferència es clourà el dimarts, dia 5 de març, amb el Dinar dels 16 Vins.

+ INFO i Inscripcions COMUVICAT: https://www.comuvi.cat/inscripcio/

Menú