[ultimate_spacer height=”60″ height_on_tabs_portrait=”30″ height_on_mob_landscape=”30″ height_on_mob=”30″]
[ultimate_spacer height=”30″]

Llibres i guies que parlen de vins a COMUVICAT

[ultimate_spacer height=”10″]

Lluís Tolosa, Àngel Garcia i Zoltan Nagy parlen de la influència dels llibres en la prescripció del vi

Com poden influir els llibres especialitzats en la comunicació del vi i, de retruc, en la seva prescripcció? D’aquesta i altres qüestions debatran en Lluís Tolosa, Zoltan Nagy i l’Àngel Garcia en la taula rodona sobre “Llibres i guies per beure vi” que tindrà lloc el 5 de març en el decurs de la I Conferència Catalana de Comunicació del Vi.

Lluís Tolosa és sociòleg, escriptor i gran divulgador de la cultura del vi. És autor d’una vintena de llibres sobre vins i enoturisme, entre ells diverses guies de vins com la de l’Empordà, del Bages, d’Alella, Penedès o la Guia d’Enoturisme de Catalunya. Tolosa creu que “Catalunya no sap explicar que som un gran país de vins” i proposa aplicar noves estratègies per millorar la comunicació del producte.

Pel que fa a en Zoltan Nagy, escriptor de vins i columnista en diferents mitjans digitals, farà la seva aportació com a autor d’una guia que va elaborar per donar a conèixer 50 dones expertes en el sector del vi. El seu llibre “Reinas de Copas” mostra com cada cop hi ha més dones en el negoci del vi. Nagy parlarà de com reflectir què passa al món del vi utilitzant publicacions especialitzades.

Finalment Àngel Garcia, farmacèutic, enòleg i col·laborador de diferents publicacions, explicarà com a autor de llibres especialitzats, entre els quals hi ha “La Volta a Catalunya en 50 vins”, com les publicacions poden ajudar que “el lector faci les seves pròpies descobertes i experimenti, ja que la descoberta fa que hi hagi més valors emocionals”.

La I Conferència Catalana de la Comunicació del Vi s’allargarà durant dos dies (4 i 5 de març) i, tot i que aquesta primera edició se celebrarà a Barcelona, la trobada neix amb vocació itinerant. L’objectiu de la conferència és millorar i parlar de la comunicació del vi català, amb activitats concretes que ajudin a la promoció i comunicació del territori o DO amfitriona que cada any aculli la trobada. Dos dies de conferències, taules rodones, tastos i convivència al voltant de la comunicació del vi.

+INFO

Meritxell Falgueras parla a COMUVICAT del llenguatge del vi als mitjans de comunicació
Els sommeliers i la seva evolució en la prescripció, protagonistes a COMUVICAT
[ultimate_spacer height=”30″]
Comparteix: